tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
RASPISAN NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADE "ANDRIJA MOHOROVIČIĆ"
news Novost

RASPISAN NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADE "ANDRIJA MOHOROVIČIĆ"

18.03.2018.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade "Andrija Mohorovičić" Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za dodjelu Nagrade pojedincima u Hrvatskoj i inozemstvu za ostvarene znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke te prijenos znanja i odgoj mladih stručnjaka u području prirodnih znanosti.

Nagrada ,,Andrija Mohorovičić“ Sveučilišta u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Nagrada) dodjeljuje se pojedincima u Hrvatskoj i inozemstvu za ostvarene znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke te prijenos znanja i odgoj mladih stručnjaka u području prirodnih znanosti.

Nagrada se dodjeljuje godišnje. Svake se godine mogu dodijeliti najviše dvije nagrade. Prigodom jubileja Sveučilišta u Zagrebu te u drugim iznimnim prilikama može se dodijeliti i više nagrada. Prijedlog za dodjelu Nagrade treba sadržavati životopis predloženika te iscrpno obrazloženje. Prijedlogu se prilažu dokumenti (znanstveni radovi i drugi dokazi) koji ga potvrđuju.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta do 29. lipnja 2018.

Detaljnije o natječaju