tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
REALIZATOR – CASE STUDY NATJECANJE
news Novost

REALIZATOR – CASE STUDY NATJECANJE

24.10.2017.

Natjecanje Realizator osmišljeno je i pokrenuto kako bi se studentima približili izazovi s kojima se susreću poduzeća u realnom sektoru. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja za poduzeća, riječki studenti i studentice dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu te razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada.

Drugo izdanje Realizatora donosi mnoštvo novosti i zanimljivosti. Ova edicija podijeljena je u tri modula: startni, edukativni i natjecateljski. Okupio se skoro dvostruko veći broj poduzeća, a sudjeluju Infobip d.o.o., Jadran galenski laboratorij d.d., Javna ustanova Priroda, Metis d.d.  i Zagrebačka banka d.d. Poslovni slučajevi podijeljeni su u tri tematske kategorije: razvoj poslovnog i marketing plana, inovacija usluga i proizvoda, te projekti društveno odgovornog poslovanja.

Povećan je i fond nagrada koji iznosi za 3.000,00 kuna za prvo mjesto, 2.000,00 kuna za drugo i 1.000,00 kuna za treće i to za svaki poslovni slučaj! Osim novčanih nagrada za najbolje timove osiguran je i izravan ulazak u uži izbor druge generacije besplatnog šestomjesečnog programa podrške i razvoja poslovnih ideja CERIecon Playparka Rijeka.

Realizator 2017. završit će dinamičnim pitching eventom na kojemu će natjecatelji prezentirati svoja rješenje pred stručnim žirijem u samo par minuta.

Rok za prijave je 2. studenog.

Prijavi se