tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
REGISTRIRAJ SE ZA ULTRA EUROPE 2019 ULAZNICE
news Novost

REGISTRIRAJ SE ZA ULTRA EUROPE 2019 ULAZNICE

28.09.2018.

Nakon izuzetno uspješnih šest godina, jedinstveni svjetski destinacijski festival i najveće međunarodno događanje u Hrvatskoj, festival ULTRA Europe, kreće s pripremama za sedmo izdanje koje će se održati od 11. do 17. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu.

Nakon rasprodanog prvog kontingenta ulaznica danas je otvorena registracija za povoljniju kupnju ulaznica u fazi TIER 2, a prodaja će započeti 9. listopada 2018. godine na službenoj stranici festivala.

Četiri lokacije, deset pozornica, stotine izvođača, tisuće Ultranauta i milijuni uspomena – računica je to, ali i provjereni recept zbog kojeg Hrvatska postaje najomiljenija lokacija brojnim mladim ljudima iz cijelog svijeta svakog ljeta.

Šesto izdanje festivala može se pohvaliti odličnim rezultatima i brojkama - u Split, na Brač, Hvar i Vis pristiglo je više od 150 tisuća posjetitelja iz više od 140 zemalja svijeta. Najveći broj posjetitelja stigao je iz SAD-a, Australije, Kanade, Španjolske, Velike Britanije i Njemačke, a koliko je festival privlačan govori podatak da je ove godine zabilježen dolazak posjetitelja iz egzotičnih zemalja poput Konga, Malija, Indije, Maroka i Malezije. Na deset festivalskih pozornica nastupilo je više od 120 vrhunskih svjetskih DJ-a koji su posjetiteljima pružili više od 250 sati izvanredne glazbe.

Registriraj se