tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SACHA BARON COHEN VRAĆA SE NA TV
news Novost

SACHA BARON COHEN VRAĆA SE NA TV

09.07.2018.

Posljednjih nekoliko godina Cohen se potpuno posvetio filmskim ulogama, ali pak moramo priznati da nam nedostaju njegove tv emisije koje su uvijek bile najbolji format za njegov pomaknuti humor.

Postavši svjetska zvijezda morao je prekinuti takav način rada jer gdje god bi se pojavio svi bi ga prepoznali u trenu i nije se više mogao skrivati iza svojih likova, kao što su Borat, Bruno i Ali G.

Ovih dana počeo je lagano nagovještavati da sprema novi materijal, prvo teaserom s Trumpom za američki Dan nezavisnosti, a sada i s Dickom Cheneyjem od kojeg traži da mu da autogram na „waterboard kit“, spravu za mučenje zarobljenika koju koristi američka vojska. Sudeći po viđenom opet nas očekuju provale smijeh i bizarne situacije u kojima je Cohen jednostavno nedadmašan.

Projekt će se prikazivati na Showtimeu koji ga najavljuje kao „najopasniji show u povijesti televizije“, a više detalja stiže 15. srpnja.