tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SAZNAJ KAKO JE RADITI U IT-U ZAGREBAČKE BANKE
news Novost

SAZNAJ KAKO JE RADITI U IT-U ZAGREBAČKE BANKE

17.05.2017.

Povodom Job Faira odlučili smo provesti intervju s Ivanom Belasom, starijim specijalistom za programsku podršku Zagrebačke banke. Ivan nam je pokazao kako velika korporacija kao što je Zagrebačka banka studentima može ponuditi prijateljsko okruženje u kojemu je ugodno raditi te napredovati, a uz podršku kolega moguće je i naučiti sve što ti je potrebno za tvoju buduću karijeru. Istaknuo je kako je radna atmosfera opuštena i kako je sretan što je uz Zagrebačku banku imao priliku raditi na tehnologijama na kojima kao pojedinac ne bi imao priliku te kako od studentskog posla uz trud u Zagrebačkoj banci možeš doći i do stalnog zaposlenja!

Zato pogledaj cijeli intervju, a na sva pitanja koja imaš vezano uz studentske poslove, studentske prakse te stručno osposobljavanje u Zabi Ivan će ti rado odgovoriti na Job Fairu, zato svakako navrati do Zabinog štanda! Vidimo se tamo! :)