tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SEVEN THAT SPELLS PREDSTAVLJA ALBUM „OMEGA“
news Novost

SEVEN THAT SPELLS PREDSTAVLJA ALBUM „OMEGA“

27.10.2017.

Grupa Seven That Spells predstavit će svoj nadolazeći studijski album „OMEGA“ u zagrebačkom klubu «Pločnik» u srijedu, 22. studenog u 19 sati.

Seveni su „OMEGU“ pripremali tri godine, koliko su trajala snimanja u Americi i Hrvatskoj. Grupi se s druge strane Atlantika pridružio Blake Fleming, jedan od najcjenjenijih bubnjara nezavisne scene i suosnivač legendarnih The Mars Volta i Laddio Bolocko.

Evoluirani zvuk Sevena prvo se mogao čuti u fantastičnom prvom singlu „Future Lords“, nakon kojeg su, u nedjelju 15. listopada, podijelili i potpuno novu pjesmu „Out III“. No, kompletan novi studijski materijal, od prvog do posljednjeg takta, moći će se premijerno poslušati na listening sessionu u zagrebačkom „Pločniku“. Tom prilikom članovi benda pričati će o svim aspektima „OMEGE“, od inspiracije do realizacije, od stvaranja trilogije do studijskog rada, kako u Zagrebu, tako i na daljinu, s Blakeom Flemingom.

„OMEGA“ je završni dio trilogije «The Death And Resurrection Of Krautrock”, a službeno će ga u siječnju 2018. objaviti njemački Sulatron Records. Koncertna izvedba albuma dogoditi će se u Tvornici kulture 22. prosinca.

Ulaz u Pločnik je besplatan.