tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
STIŽE UBOJICA FACEBOOKA I SNAPCHATA?
news Novost

STIŽE UBOJICA FACEBOOKA I SNAPCHATA?

10.09.2017.

Teško je zamisliti da neki startup može stati na žulj Facebooku ili Snapchatu, ali izgleda da je Houseparty uspio upravo to.

Ovu video chat aplikaciju, prvenstveno namijenjenu mlađoj populaciji, trenutno koristi 20 milijuna korisnika. Možda se čin malo u usporedbi s brojkama koje generira Facebook ili Snapchat, ali ono što je zaintrigiralo sve jest prosječni engagemnt korisnika na Housepartyju koji je čak 51 minuta dnevno. Kod Snapchata je to 30 minuta, a kod Facebooka 50 (podijeljenih na Facebook, Instagram i Messenger).

Fotografija: Houseparty

Houseparty izbjegava epitet velike socijalne mreže i opisuje se kao servis za komunikaciju s bliskim prijateljima. Pun je emojia, insajderskih fora, ima opciju „ghostinga“ (ulogiravanje bez da to itko vidi), „pass the note“ opcija omogućava slanje poruke jednoj osobi unutar grupnog chahta, a da to ostali ne vide…

Možda se sve ovo čini kao zamršena socijalna teen drama, ali ujedno se ne možemo oteti dojmu da to sve odražava socijalnu dinamiku stvarnih života mladih ljudi.

Čekamo poteze velikih igrača s nestrpljenjem :).

Houseparty download