tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„STVARAJ LIJEPE PRIČE” NA TABORU
news Novost

„STVARAJ LIJEPE PRIČE” NA TABORU

27.06.2018.

Bogati glazbeni program već je objavljen - u Velikom Taboru i na u pozornicama oko njega od 5. do 8. srpnja svirat će, između ostalih, Kawasaki 3P, Pips Chips & Videoclips, Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Matija Dedić & Gabi Novak te Krankšvester. Spreman je i vrhunski program kratkometražnih filmova, posjetitelji će imati priliku gledati recentne uratke iz svjetske produkcije ovog sve popularnijeg filmskog formata.

U sklopu projekta “Stvaraj lijepe priče”, a na tragu samoodrživosti, koja je tema ovogodišnjeg TFF-a, već je najavljen Paul O'Grady, Irac koji već 15 godina živi u Hrvatskoj i čija je priča vrlo simbolična u vremenu kada puno naših ljudi iseljavaju u Irsku. Osim njega, Ivan Mrvoš će kroz svoj projekt pametnih klupa govoriti kako je osvojio svijet krenuvši iz garaže, dok će Damir Bakić govoriti o samoodrživom sveučilištu. Jedan od predavača je i Boris Jokić, koji će pričati na temu budućnosti mladih u Hrvatskoj.

Posebno mjesto i vrijeme, nedjelja 8. srpnja u 14.30 sati, rezervirano je za Davora Rostuhara, prvog Hrvata i 26. osoba na svijetu koja je uspjela sama, hodajući na skijama i bez ikakve pomoći, prijeći 1163 kilometara od ruba Antarktika do Južnog Pola. O tome je napisao knjigu “Polarni san” i snimio dokumentarac te krenuo na turneju rasprodanih predavanja širom države. U nedjelju će posjetiti i Veliki Tabor te sa svima zainteresiranima još jednom podijeliti detalje ovog pothvata i potaknuti vas da i sami krenete u ostvarivanje svojih velikih snova.

Facebook event