tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SUTRA JE NORIJADA!
news Novost

SUTRA JE NORIJADA!

21.05.2018.

Sutrašnji dan zadnji je dan srednjoškolskog obrazovanja za tisuće Hrvatskih maturanata.

Kao svake godine maturanti će svoj dan proslaviti na mnogobrojnim Norijadama, a najveća će se, kao i obično, održati u Zagrebu. Okupljanje maturanata održat će se 11 sati na Trgu bana Jelačića od kuda će se maturanti uputiti prema Bundeku trasom: Trg bana Jelačića, Praška, Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg, Tomislavov trg, Mihanovićeva, Miramarska, Ulica grada Vukovara, Hrvatske bratske zajednice, Avenija Većeslava Holjevca, Damira Tomljanovića Gavrana, Bundek.

Svi koje se u to vrijeme nađu u centru grada neka imaju na umu da će tramvajske linije 6, 11, 12, 13, 14 i 17 zaobilaziti Trg bana Jelačića preko Glavnog kolodvora. Kako će maturanti ići prema Bundeku na trenutke će biti zatvorena Mihanovićeva, Vodnikova i Ulica grada Vukovara (kod Miramarske).

Autobusne linije s terminala Glavni kolodvor bit će nešto prije 13 sati preusmjerene Ulicom grada Vukovara, Držićevom avenijom i Avenijom Dubrovnik, na svoje uobičajene trase. Približavanjem  kolone Mostu slobode, autobusi će voziti Slavonskom i Držićevom avenijom te Avenijom Dubrovnik. Autobusna linija 234 (Glavni kolodvor - Kajzerica - Lanište) od 12.15 do 13.30 sati bit će privremeno obustavljena.

Svim maturantima želimo veselu Norijadu!!