tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SUTRA POČINJE FULIRANJE!
news Novost

SUTRA POČINJE FULIRANJE!

29.11.2017.

Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost! Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca. Pod motom: „Life is a circus „ Fuliranje vas vodi u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. 

Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa - za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će i vaše tijelo i vašu dušu - od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, kreativnih žestica, za svakoga ponešto.

Na Fuliranje stižu najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim oblizekima da ti ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštaš. Spremaju se posebne blagdanske gastrolije; od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje - osim već tradicionalnih germ knedlički i palačinki dočekat će te još neka originalna slatka iznenađenja. Specijaliteti restorana Time, RougeMarina, Murter-vrata Kornata, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona, uz još mnoge druge, suptilno će s tobom fulirati na najjače.

Life is a circus, a kakav bi to cirkus bio bez klauniranja? I zato će se Strossmayerovim trgom motati i s tobom družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri priprema se i poseban program od 19 do 20 h, nakon čega vlast na Strossu preuzimaju bendovi i DJ'i. Sletjet će i baba gatara koja zna sve o čukljevima i svemircima (malo se kuži i u politiku).

Za dobro Fuliranje sve će bit obojeno dobrom glazbom i urbanim ritmovima cool bendova i DJ'a. Vidimo se od 30.11.2017.do 1.1.2018.!

Web Fuliranja