tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU
news Novost

SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU

08.07.2017.

Mnogi studenti ovih dana naći će se u Studentskom centru prilikom predaje dokumentacije za smještaj u studentske domove.

Zaba je za sve koji se nađu u SCu pripremila chill zonu u kojoj se možeš opustiti i osvježiti od ovih nesnosnih vrućina. Ako još nisi otvorio račun u banci, koji će ti sigurno trebati za studentske poslove ili da ti starci pošalju lovu kad zagusti, to također možeš učiniti u chill zoni.

Otvaranjem Paketa za mlade, koji sadrži sve što ti treba za financijsku neovisnost, možeš osvojiti 500 kuna na Visa poklon kartici. Detalje potraži ovdje.

Niže pogledaj galeriju prvog dana Zaba chill zone:

SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU SVRATI DO ZABA CHILL ZONE U STUDENTSKOM CENTRU