tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TED2019 U KAPTOL BOUTIQUE CINEMA
news Novost

TED2019 U KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

26.04.2019.

Politička i tehnološka previranja u proteklih nekoliko godina imala su neočekivane posljedice: to nas tjera da postavljamo veća, dublja i izazovnija pitanja. Kao naprimjer … Kamo sve ovo vodi? Što je doista važno? Postoji li još nešto što bih trebao raditi?

Na TED-u 2019-te pridružujemo se traženju dubljeg značenja. Istraživat ćemo tehnologije koje potiču čudo i bore se s nadljudskim silama te umom stvorenom znanošću koja će voziti budućnost jednako značajno kao bilo koji političar. Bavimo se dizajnom gradova i drugim moćnim ljudskim sustavima koji oblikuju naše živote i ulijevaju strahopoštovanje šireći um, kreativnost i najviše od svega, nadahnjuju mogućnosti koje se događaju kada se pitamo za koje se ideje zaista vrijedi boriti, za koje vrijedi živjeti.

Najava je to ovogodišnje petodnevne godišnje TED konferencije koja će se od 15. do 19. travnja održati u kanadskom Vancouveru. Osim konferencije tu su mnogobrojna druženja, radionice, susreti i zabava. Kako biste dio sadržaja s pozornice doživjeli unaprijed, prije nego postane javno dostupan na TED-ovim stranicama naš TEDxZagrebLive donosi vam dio atmosfere odabranih inspirativnih govora kojima će više od 1200 sudionika konferencije biti zasuto s pozornice TED teatra.

Uz ekskluzivan sadržaj u subotu, 27. travnja od 10 sati na velikom kino platnu u Kaptol Boutique Cinema pozivamo vas da se tijekom i nakon događaja družimo u razgovoru u kino baru.

Ulaznice su besplatne, uz preuzimanje niže na linku.

Preuzmi ulaznice