tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TEHNOLOGIJOM PROTIV SMRDLJIVIH TENISICA
news Novost

TEHNOLOGIJOM PROTIV SMRDLJIVIH TENISICA

19.08.2018.

Moramo priznati da smo jedni od onih koji sa znatiželjom i divljenjem pratimo tehnološke novotarije koje redovito stižu iz Japana. Posljednjih nekoliko godina bilo je uistinu plodno, a kako stvari stoje pred nama je još mnogo godina neobičnih gadgeta, novih tehnologija, korisnih sprava i inventivnih pomagala.

Na taj popis sigurno možemo dodati i novitet iz Panasonica – MS-DS100 – odstranjivač neugodnih mirisa iz tenisica. Možda se na prvu ne čini kao uređaj o kojem ti ovisi život, ali ako si stalno u pokretu ili imaš rijetki par tenisica koji želiš očuvati što duže trebao bi razmisliti o ovoj napravi.

Uređaj je opremljen „nanoe X“ tehnologijom koja generira hydroxyl (OH) radikale koji uklanjaju neugodne mirise nastale spajanjem znoja i bakterija. Kroz šest otvora uređaj dopire do svih kutaka tenisice kako bi ih učinio svježima, a radi na adapter ili na baterije tak da ga možeš uvijek ponijeti sa sobom. Na japansko tržište stiže krajem rujna, a nadamo se da će biti dostupan i u našim krajevima.