tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„THE ADDAMS FAMILY“ DOBIVAJU DUGOMETRAŽNI CRTIĆ
news Novost

„THE ADDAMS FAMILY“ DOBIVAJU DUGOMETRAŽNI CRTIĆ

08.06.2018.

Od prvog pojavljivanja 1938. godine, u obliku stripa u The New Yorkeru, The Addams Family su postali pravi protuotrov za sve dosadne obitelji širom svijeta.

Od tada su se pojavili u svim mogućim medijima od tv serije, filma, video igara, knjiga, glazbenih albuma…, a sada će po prvi put dobiti i kompjuterski animiranu dugometražnu inačicu. Film će režirati Conrad Vernon i Greg Tiernan, koji stoje iza super uspješnog animiranog filma Setha Rogena „Sausage Party“.

Glasove likovima će posuditi holivudski velikani Oscar Isaac i Charlize Theron, kao Gomez i Morticia, Chloë Grace Moretz kao Wednesday, Finn Wolfhard kao Pugsley, Nick Kroll kao Uncle Fester, i Bette Midler kao Grandmama. Glavnu negativku Margaux Needler oživjet će glas Allison Janney.

U svojim raznim oblicima Addamsi su obilježili generacije pa vjerujemo da će i ova verzija doseći istu razinu popularnosti.