tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE DA LORENCO NIJE UPOZNAO SVOG IDOLA BMX-a?
news Novost

TKO KAŽE DA LORENCO NIJE UPOZNAO SVOG IDOLA BMX-a?

05.06.2018.

Još jedan Pannonian Challenge je gotov, ali dojmovi se još uvijek nisu slegli. Vrhunska atmosfera, fenomenalni trikovi i strastveno navijanje obilježili su i ovogodišnji najekstremniji festival na ovim prostorima.

Kako je na Pannonianu bilo Lorencu Bratiću koji je osvojio upoznavanje sa svojim idolom BMX-a upravo na TkoKaže portalu, saznaj u nastavku i fotogaleriji:

"Pannonian Challenge me je očarao i ovoga puta, opet! Dobio sam priliku upoznati najbolje vozače BMX-a u svijetu, a posebno mi je drago jer sam upoznao Senada Grošića. Čovjek je razlog zbog kojega sam počeo voziti BMX, upoznati njega mi je jako puno značilo i ostvarila mi se ta želja zahvaljujući Zagrebačkoj banci i cijeloj ekipi Pannoniana. Hvala vam svima i vidimo se i sljedeće godine, naravno!" – Lorenc

TKO KAŽE DA LORENCO NIJE UPOZNAO SVOG IDOLA BMX-a? TKO KAŽE DA LORENCO NIJE UPOZNAO SVOG IDOLA BMX-a? TKO KAŽE DA LORENCO NIJE UPOZNAO SVOG IDOLA BMX-a?