tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI
news Novost

TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI

12.09.2017.

Nova akademska godina samo što nije počela, a Studentski dom Stjepan Radić i Zaba ti donose novosti!

 

Zaba je u suradnji sa Studentskim centrom obnovila nogometno igralište tako da od ove godine možeš uživati u šarenijem i modernijem ambijentu dok pobjeđuješ na svakom terenu. A ako si više vatreniji navijač nego vješt sportaš, onda možeš uživat na klupicama oko terena i gledat kako ekipa zabija golove.

 

A ako ti se isprazni baterija na mobitelu od previše selfija na preuređenom nogometnom terenu, ti i tvoja ekipa mobitel možete napuniti u pizzeriji i slastičarnici Studentskog doma Stjepan Radić!

 

Nisi još vidio kako izgleda novi nogometni teren? Ne brini, za tebe smo pripremili malu galeriju pa ne propusti provjeriti kako izgleda novi nogometni teren na Savi!

 

Osim noviteta u Studentskom domu Stjepan Radić, Zaba ti je omogućila da od ovog ljeta možeš otvoriti račun selfijem uz malu pomoć tvog pametnog telefona. A ako se pitaš što Zaba ima za studente, odgovor je jednostavan, Paket za mlade u kojemu imaš sve što jednom studentu treba i to za 0 kuna!

 

 

TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NOVO NA SAVI