tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
U GORI RASTE NOVI KROV – BENEFIT KONCERT
news Novost

U GORI RASTE NOVI KROV – BENEFIT KONCERT

31.05.2019.

S.O.S. RISNJAK - U GORI RASTE NOVI KROV naziv je dobrotvorne radne akcije i prikupljanja novčanih i materijalnih sredstava za popravak krova na planinarskom domu Risnjak. Stradao je u posljednjoj oluji koja je nedavno pogodila Medvednicu. Jedno deblo palo je na sjevernu stranu, a drugo na zapadnu stranu krova i probilo u prostorije doma. Kiša je napravila štetu unutar gornjih prostorija, stradale su i klupe, stolovi te prozor.

Gotovo svo drveće i granje uklonjeno je što je bio prvi korak u saniranju nastale štete. Pomogli su prijatelji  planinari ponaosob, a u skupljanju donacija svoj doprinos do sada su dali društvo HPD Zanatlija, Pivovara Medvedgrad, članovi bendova Film Musik Orkestra, Migrant Worker te Krešo Oremuš. Pokrpan je dio krova pokriven crijepom, a zapadni limeni dio trenutno je prekriven najlonom. 

Neophodna je zamjena kompletnog zapadnog krova kako u slučaju kiše i vjetra ne bi došlo do dodatnih oštećenja. Limarija Sebastijan obećala je pomoći, a pomoći možete i vi kupnjom ulaznice (ili više njih) za benefit koncert pod nazivom S.O.S. RISNJAK – U GORI RASTE NOVI KROV. Nastupaju članovi bendova Cinkuša, Picksiebnera, Darko Rundek, pjevačice Andreja Kurelec Košavić i Marica Mateja Lanović te Ana Kovačić na saksofonu i Igor Pavlica na trubi.

Koncert se održava u subotu 1. lipnja u klubu Močvara, vrata se otvaraju u 19:00, a svirka počinje u 20:00. Upad u pretprodaji: 40 kn, na dan događanja na blagajni kluba: 50 kn.

Kupi ulaznicu