tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ULTRA EUROPE 2018 – NAJVEĆI LINEUP IKAD!
news Novost

ULTRA EUROPE 2018 – NAJVEĆI LINEUP IKAD!

25.01.2018.

Stigao je trenutak koji su mjesecima željno iščekivali deseci tisuća obožavatelja najvažnijeg europskog destinacijskog glazbenog događaja! Od danas su poznata imena prvih izvođača koji od 6. do 8. srpnja 2018. godine stižu u Split, na najspektakularniju ljetnu pozornicu jedinstvenog festivala ULTRA Europe. Odbrojavanje do šestog izdanja ovime i službeno započinje, a da nas očekuje najbolje ljeto i najluđa zabava, govori podatak da je riječ o najvećem i najskupljem lineupu ikad objavljenom u prvoj fazi. Četrnaest imena od kojih je čak šest među deset najboljih DJ-a na svijetu – Split se sprema za nezaboravni glazbeni spektakl!

Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Galantis, Hardwell, Marco Carola, i Steve Angello imena su izvođača koji se na radost brojnih obožavatelja elektroničke scene vraćaju na splitski Poljud i uz čije će se nastupe ponovno ispisivati hrvatska festivalska povijest. Otkrivena su i prva ovogodišnja osvježenja – splitsku publiku očekuju debitantski nastupi švedske zvijezde Erica Prydza i Marshmelloa, DJ-a prepoznatljivog po maski koju nikada ne skida za vrijeme nastupa. Ime koje zaključuje prvu fazu lineupa je planetarno popularni američki dvojac The Chainsmokers koji će na vrhuncu svoje karijere, na centralnoj poljudskoj pozornici, izvesti brojne hitove, a između ostalih i Something Just Like This, nastao u suradnji s grupom Coldpay.

Raspored Ultra 2018 događanja:

  • 5. srpnja - RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split
    6.-8. srpnja - ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
    9. sprnja - Brač Regatta / Zlatni Rat, Bol, Brač
    10. srpnja - ULTRA Beach Hvar / Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
    11. srpnja - RESISTANCE Vis / Fort George, Vis

Ulaznice za šesto izdanje mogu se kupiti na službenoj web stranici, a organizatori će uskoro objaviti nove cijene i pakete ulaznica.

Kupi ulaznicu