tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UPOZNAJ ANTONIJA – MLADOG INŽENJERA NA SERVICE DESKU ZABE
news Novost

UPOZNAJ ANTONIJA – MLADOG INŽENJERA NA SERVICE DESKU ZABE

19.03.2018.

Antonio, mladi programer na Service Desku Zabe pridružio se Zabi prije 2 godine kao student i odmah je počeo raditi na projektima koji su mu omogućili da nadogradi svoje znanje stečeno na fakultetu.

Podijelio je s nama svoju strast prema poslu i timu u kojem radi, a koje savjete smo izvukli od njega i što ga motivira da i dalje uči nove tehnologije pronađi u nastavku:

Kad si počeo raditi u Zabi?

Taman pred kraj ljeta i nakon odmora, napunjene energije u Zabi sam počeo raditi 2016. god.  

Reci nam nešto o svom putovanju od tad?

Dolaskom u Zabu mi je sve bilo novo, nove tehnologije, različiti timovi, veliko okruženje. Iz dana u dan sam otkrivao različite novosti koje su se odlično uklopile u moje dosadašnje znanje koje sam stekao na prethodnim poslovima i na faksu, dapače, još me više motiviralo da proširujem znanje.

Uskoro kreće Zaba Future Academy. Što je važno istaknuti da bi osoba upala na ZFA?

Smatram da je za ZFA važno istaknuti koje vještine osoba posjeduje, pokazati da je motivirana i zainteresirana za ZFA program. Ne bi je trebalo obeshrabriti ako do sada nije ništa radila, jer je ovo prava prilika da se stekne profesionalno znanje kakvo se može dobiti samo u Zabi. :)

Tko kaže da i ti ne možeš biti poput Antonija? Zaba je otvorila natječaj Zaba Future Academy i prima studente informatike i matematike. Ako želiš raditi na Big data analitici, modeliranju, robotizaciji i web designu, prijavi se!

Zaba Future Academy prijava