tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UPOZNAJ FILIPA – MLADOG INŽENJERA NA SERVICE DESKU ZABE
news Novost

UPOZNAJ FILIPA – MLADOG INŽENJERA NA SERVICE DESKU ZABE

14.03.2018.

Za mjesec dana Filip slavi već drugu obljetnicu u Zabi, a svoje putovanje započeo je kao student u potrazi za praksom. Dokazao se svojim trudom i entuzijazmom i već za godinu dana dobio je ponudu za stalni posao.

U nastavku pročitaj koji su mu bili najdraži izazovi u Zabi, kako mu je mentor pomogao da primijeni znanje s fakulteta i što bi preporučio onima koji trenutno razmišljaju o prijavi za praksu.

Kad si počeo raditi u Zabi?

U Zagrebačku banku sam došao u 4. mjesecu 2016. godine. Kao student sam radio godinu dana (do obrane završnog rada), nakon čega sam zaposlen na radnom mjestu administratora sustava u odjelu Service desk-a.

Reci nam nešto o svom putovanju od tad?

Studentska praksa pod vodstvom mentora mi je omogućila upoznavanje složenog informacijskog sustava banke i primjenjivanje znanja naučenih na fakultetu. Nakon zapošljavanja sam dobio priliku raditi na nekoliko zanimljivih projekata u kojima sam radio sa suvremenim tehnologijama i vrhunskim stručnjacima svojih područja.

Uskoro kreće Zaba Future Academy. Što je važno istaknuti da bi osoba upala na ZFA?

Smatram da su želja za učenjem, odgovornost prema poslu i timski duh glavne odlike nekog tko želi uspješno odraditi studentsku praksu u Zagrebačkoj banci.

Tko kaže da i ti ne možeš biti poput Filipa? Zaba je otvorila natječaj Zaba Future Academy i prima studente informatike i matematike. Ako želiš raditi na Big data analitici, modeliranju, robotizaciji i web designu, prijavi se!

Zaba Future Academy prijava