tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UPOZNAJ INGU – MLADU SPECIJALISTICU ZA RAZVOJ POSLOVNE INTELIGENCIJE
news Novost

UPOZNAJ INGU – MLADU SPECIJALISTICU ZA RAZVOJ POSLOVNE INTELIGENCIJE

12.03.2018.

Inga je mlada specijalistica za razvoj poslovne inteligencije, a svoje radno iskustvo u Zabi započela je još u studentskim danima.

Otkrila nam je zašto je izabrala baš Zabu kao svoje radno mjesto, kako ju je to iskustvo oblikovalo i zašto bi studentima preporučila da se i sami odluče na takav korak.

Kako bi opisala svoje radno iskustvo do sad?

Prije svega, radna atmosfera je odlična. Timovi su sastavljeni od stručnjaka različitih profila od kojih se može jako puno naučiti. Zaposlenicima su omogućene brojne soft skills edukacije, kao i rad s novim tehnologijama čime se kontinuirano promiče osobni i profesionalni rast i razvoj. Uvijek mi je izazovno i zanimljivo jer svaki projekt zahtjeva nove vještine. 

Zašto Zaba?

Zaba je ipak vodeća banka u Hrvatskoj i radeći u jednom takvom okruženju imamo priliku osim tehničkog znanja koje je prirodno za informatičare, steći i poslovno znanje iz područja financija. Mislim da to čini veliku razliku. IT područje je ključno za skoro sve aspekte razvoja banke i zato se u njega ulaže te je na vrlo visokoj razini. Osim toga, u Zabi se njeguje briga o zaposlenicima što je čini odličnim poslodavcem.

Možeš li opisati Zaba Future Academy program u tri riječi?

Prilika, jer ZFA daje priliku raditi u jednoj od  najvećih financijskih institucija u Hrvatskoj koja podrazumijeva i širok spektar poslovnih znanja te priliku otkriti što te zanima i u kojem smjeru se razvijati. I još si za to plaćen. :)

Motivacija, jer ovo može biti uvod u budući rad, upoznavanje s potencijalnim poslodavcem i prvi korak onome što dolazi nakon faksa. Mislim da potiče mlade ljude na osobno usavršavanje.

Izazov, jer donosi nove zadatke, nepoznanice i situacije s kojima se kao student ne susrećeš i na ovaj način možeš iskušati svoje mogućnosti, dobiti nove ideje i probati ostvariti više.

Tko kaže da i ti ne možeš biti poput Inge? Zaba je otvorila natječaj Zaba Future Academy i prima studente informatike i matematike. Ako želiš raditi na Big data analitici, modeliranju, robotizaciji i web designu, prijavi se!

Zaba Future Academy prijava