tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UPOZNAJ IVANA – STARIJEG SPECIJALISTA ZA APLIKATIVNI RAZVOJ
news Novost

UPOZNAJ IVANA – STARIJEG SPECIJALISTA ZA APLIKATIVNI RAZVOJ

16.03.2018.

Ivan je stariji specijalist koji radi na području aplikativnog razvoja u Zabi. O svom timu ima samo riječi hvale, a posebno je istaknuo kako radi na uzbudljivim projektima poput robotizacije i izrade chatbota.

U Zabi je počeo raditi kao student, a u razgovoru je napomenuo da mu je odlično što mu Zaba uz izazovno radno iskustvo nudi i dodatne sadržaje poput sporta i dnevnog boravka s videoigrama. U nastavku pročitaj što ti savjetuje ako razmišljaš o praksi u Zabi:

Koji savjet bi dao nekome tko se razmišlja prijaviti za Zaba Future Academy?

Zaba Future Academy nudi priliku studentima vidjeti stvarni svijet bankarskog poslovanja i sudjelovati u oblikovanju budućnosti istog.

Takva odgovornost zahtijeva predanost poslu, disciplinu i želju za istraživanjem novih i boljih rješenja koje će krajnjim korisnicima olakšati svakodnevni život.

Svima koji se razmišljaju prijaviti savjetujem da se ne boje okušati u svijetu sve brže digitalne transformacije bankarskog poslovanja, gdje upravo najinovativnija rješenja dolaze do izražaja. Ukratko, samo naprijed i samo hrabro. :)

Zbog čega si se ti prijavio za posao u Zabi?

Ponudila mi se prilika za studentski posao i nakon par tjedana već mi se svidjela okolina u kojoj radim. Kolege u timu su tada radili na inovativnim rješenjima za zahtjevne bankarske procese i svidio mi se način rada upravo tog tima, pa sam i ostao u tom timu.

Što ti je uzbudljivo u tvom poslu danas?

Robotizacija, izrada chatbota, NLP su samo neke od stvari s kojima se trenutno bavim. Prethodno smo radili na detekciji prijevarnih radnji, također uzbudljivom projektu koji je zahtijevao izuzetno brze performanse. Izazovi su na svakom koraku, u svakom poslovnom procesu i zbilja je zanimljivo.

Tko kaže da i ti ne možeš biti poput Ivana? Zaba je otvorila natječaj Zaba Future Academy i prima studente informatike i matematike. Ako želiš raditi na Big data analitici, modeliranju, robotizaciji i web designu, prijavi se!

Zaba Future Academy prijava