tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UPOZNAJ ZABIN CASE ZA CSC 2019.
news Novost

UPOZNAJ ZABIN CASE ZA CSC 2019.

08.03.2019.

Case Study Competition vodeće je regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva. Održava se po petnaesti put, prijave za studente koji žele sudjelovati na natjecanju počinju 4. i traju do 17. ožujka 2019. godine.

Natjecanje Case Study Competition omogućava studentima iskustvo stjecanja novih vještina i prikaz teorije u praksi. Poslovne slučajeve zadaju poduzeća, a podijeljeni su u različite kategorije s ciljem obuhvaćanja interesa studenata raznih fakulteta.

Tema poslovnog slučaja je predstavljanje Zagrebačke banke i aktivacija mladih na studentskim događanjima, a sve sa ciljem podizanja reputacije i popularnosti banke kao poslodavca i promocije proizvoda za mlade (Paket za mlade, Mastercard Student kartica, studentski krediti i blog stranica www.tkokaze.hr).

Osnovni zadatak je razrada detaljnog koncepta pomoću kojega bi se privukli mladi ljudi na štand / kutak / prostor prilikom predstavljanja Zagrebačke banke na raznim događanjima na kojima su mladi / studenti primarna ciljna skupina.

Cilj je diferencirati se od ostalih brendova (iz i izvan financijske industrije) te na zanimljiv, interaktivan način involvirati mlade te stvorili kod njih interes / buzz efekt na događanjima na kojima je prisutna Zagrebačka Banka.

Dodatne informacije potraži na stranicama eSTUDENTA niže na linku.

Dodatni info