tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT!
news Novost

VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT!

11.06.2019.

Podsjetimo, Vizionar je najveći projekt u Hrvatskoj organiziran kao natjecanje u izradi vizualnih rješenja namijenjen studentskoj populaciji. S ciljem da educira što je kvalitetan dizajn te kako povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje projekt je iznjedrio sjajna rješenja za poslovne slučajeve Styrie i Zagrebačke banke. Styria je na rješavanje zadala projekt Scool, a Zagrebačka banka vizualni identitet za employer branding kampanju #Dowhatmatters in a search for talents.

Završnica natjecanja održala se u agenciji I to nije sve, u kojoj su studenti koji su radili na rješenju određenog case-a pitchali svoje ideje pred žirijem. Da žiri ne bude pristran osigurali su i predstavnici struke i poslodavaca. Tako su u žiriju na poslovnom slučaju bili dr. sc. Siniša Bogdanović s Visoke škole Algebra, Igor Mladinović, kreativni direktor Imaga, pred. Romana Kajp sa Studija dizajna, doc. Tomislav Vlainić, Studij dizajna, asist. Marija Juza sa Studija dizajna i Tena Šimon Čolig, predstavnica Zagrebačke banke.

A sjajna rješenja i sjajne pitcheve odradili su i dobitnici ovogodišnjeg vizionara a to su:

  1. Erik Burić i Nikola Heged iz tima NE
  2. Josipa Petrov i Tea Sinovčić iz tima Deklice
  3. Mateja Rožanković iz tima Satorias

Svoje dojmove s ovogodišnjeg natjecanja istaknula je Tena Šimon Čolig, predstavnica Zagrebačke banke: „Mi zapravo prvi put ove godine sudjelujemo na Vizionaru i iznenadili smo se kreativnošću rješenja. Bilo je stvarno teško odlučiti tko će biti prvih troje i tko će onda među njima biti na kojem mjestu. Ono što je nama bilo važno, već kad smo predložili case, je da ga možemo realizirati kasnije tako da rješenja koja smo dobili danas direktno su primjenjiva i veselimo se vidjeti kako će izgledati u stvarnom svijetu i stvarnom životu”.

Kako je bilo na završnici ovogodišnjeg Vizionara pogledajte u galeriji.

Izvor fotografija: eSTUDENT

VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT! VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT! VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT! VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT! VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT! VIZIONAR – ENVISION IT, DESIGN IT!