tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018.
news Novost

VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018.

04.12.2018.

Tri godine zaredom Advent u Zagrebu proglašen je najboljim u Europi, što do sada nije uspjelo niti jednom gradu! Iako se ove godine ne može natjecati, na sreću ostalih sudionika, to ne znači da će nedostajati zanimljivih programa, raznolike ponude i pravog zimskog ugođaja.

Teško je uopće pobrojati što se nudi na Adventu, ali ovih top 5 lokacija ne smiješ propustiti!

Klovićevi dvori

Najljepša gradska pozornica, s koje imaš grad na dlanu, i ove godine donosi najbolje koncerte Adventa. Između ostalih na Platou Gradec zasvirat će Gustafi, Tram 11, TBF, Songkillers, Ljetno kino, Cubismo i mnogi drugi! Tu je i „Najljepša Adventska fotografija“, koja je u suradnji s partnerom Zagrebačkom bankom, proteklih godina osvojila društvene mreže i bila jedna od najvećih promotora Adventa.

Ledeni park

Na Trgu kralja Tomislava čeka te najveće klizalište u gradu! Uz odličnu glazbu, klizalište na otvorenom jedan je od najvećih uzbuđenja na Adventu. Ako do sada nisi klizao, ne brini, tu su stručnjaci iz škole klizanja koji će te naučiti svemu što trebaš znati.

Fuliranje

Najveći tulum svakog Adventa je na Strossmayerovom trgu! Preko 80 izvođača, mnogobrojni štandovi sa slanim i slatkim poslasticama, grijana kuća Djeda Mraza za najmlađe i još mnogo toga očekuje te na Fuliranju.

Zrinjevac

Zrinjeva je prekrasan cijele godine, ali u vrijeme Adventa dobije poseban sjaj! Tisuće lampica, unikatni ukrasi i suveniri odabranih umjetnika, stari zagrebački specijaliteti najbolji su sastojci savršene božićne bajke!

Advent u tunelu

Tunel Grič ovog Adventa ima posebno zanimljiv program, podijeljen u dva dijela. U njemu će prvo biti postavljen Muzej realnosti – najvrijednija stvar na svijetu: UNICEF, a zatim i Zimski vrt, čarobni svijet imaginarnog dvorca iz zaleđene bajke.

Cjelokupni program Adventa u Zagrebu potraži niže na linku.

Fotografije: Advent u Klovićevim dvorima

Program Adventa

VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018. VODIČ KROZ ADVENT U ZAGREBU 2018.