tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VOLONTEROSI SU SNAGA ZBOG KOJE SVI TREBAMO BITI PONOSNI
news Novost

VOLONTEROSI SU SNAGA ZBOG KOJE SVI TREBAMO BITI PONOSNI

01.06.2017.

Pannonian Challenge već 18 godina uspješno surađuje s volonterima i itekako je svjestan da festival bez njih nikada ne bi bio ovoliko uspješan koliko je bez pomoći divnih mladih ljudi koji zajedničkim snagama rade na ovom velikom festivalu. Velik broj nekadašnjih volontera rado posjećuje Pannonian Challenge ili pak postanu sastavni dio festivala.

Sto odabranih volontera, ove godine će dorinijeti održavanju 18. rođendana Pannonian Challengea, a sudjelovali su i u radionici koju je za njih održala Zagrebačka banka na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Što o volonterima kaže Mateja Drulak, voditeljica volontera Pannonian Challengea?

„Mogu reći da su i ove godine volonteri glavni superjunaci Pannonian Challengea. Njihove supermoći su pozitivna energija, ljubav prema ovom događaju i ruke koje nam marljivo pomažu. I prije samog događaja svoje slobodno vrijeme provode u skate parku i pomažu u ostvarivanju festivala. Prijatelj volontera Zagrebačka banka održala je predavanje volonterima na Ekonomskom fakultetu, na kojem su volonteri upoznati sa svim pogodnostima koje Zagrebačka banka nudi mladima. Također smo im pripremili kratku edukaciju o volonterizmu, njihovim pravima i pravilima ponašanja tijekom Pannonian Challengea 18. Mogu se zahvaliti Zagrebačkoj banci što će nam pomoći da volonterima osiguramo što bolje uvjete i da im ovo volontiranje bude nezaboravno iskustvo. To je najmanje što možemo učiniti za naše superjunake“, kaže Mateja Drulak, voditeljica volontera Pannonian Challengea.

Zato ne zaboravite uputiti koju lijepu riječ volonterima za manje od tjedan dan na Pannonian Challengeu u Osijeku, jer bez njih ova velika priča ne bi bila ista!