tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
WONDER WOMAN POMELA KINO BLAGAJNE
news Novost

WONDER WOMAN POMELA KINO BLAGAJNE

06.06.2017.

Stripovske franšize i dalje mijenjaju povijest filma. Najnoviji naslov koji  „ruši sve rekorde“ je Wonder Woman. S Gal Gadot, kao Wonder Woman, i Chrisom Pineom, kao pilotom Steveom Trevorom, ovaj film je napokon napravio iskorak po pitanju filmova sa superjunakinjama kao glavnim likovima.

Avion pilota Trevora sruši se blizu otoka Themyscira na kojem živi pleme Amazonki, među kojima i Princeza Diana. Tevor joj ispriča priču o Prvom svjetskom ratu nakon čega ona odluči poći s njim ne bi li zaustavila to veliko zlo. Priča nije komplicirana, ali očito dovoljna da film pomete kino blagajne.

Redateljica Patty Jenkins ostat će zabilježena kao žena čiji je film imao najveću zaradu prvog dana prikazivanja (više i od Twilighta).

Kako to obično biva, još dok je film hit u kinima diljem svijeta, počinju šuškanja o nastavku. Prije nego što se uputiš u kino baci oko na trailer: