tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABA I eSTUDENT NASTAVLJAJU DUGOGODIŠNJU USPJEŠNU SURADNJU
news Novost

ZABA I eSTUDENT NASTAVLJAJU DUGOGODIŠNJU USPJEŠNU SURADNJU

25.04.2019.

Zagrebačka banka i udruga eSTUDENT potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu kako bi još uspješnije provodili zajedničke programe i ciljeve te nastavili dugogodišnju uspješnu suradnju.

Studentska udruga eSTUDENT neprofitna je udruga kojoj je cilj studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz rad na projektima, kroz potporu te kroz podizanje kvalitete njihovog studiranja. Zagrebačka banka će ovim ugovorom nastaviti sudjelovati u različitim projektima i studentskim natjecanjima u organizaciji udruge, mentorirati studente i pomoći da spremniji dočekaju ulazak na tržište rada.

Zagrebačka banka s Udrugom surađuje od samih početaka a zaposlenici banke svojim znanjem i iskustvom doprinose kvaliteti studentskog obrazovanja. ZABA je u posljednjih petnaest godina suradnje s eSTUDENT-om osvojila osam nagrada „Zlatni indeks“, kojom studenti nagrađuju poduzeća i institucije koje pridonose profesionalnom razvoju studenata. Također, banka je sudjelovala na brojnim natjecanjima udruge kao što su Case Study Competition i Business Matchmaker te humanitarnim akcijama koje udruga provodi; „Nepotrebno je nekome potrebno“, "Kopačka solidarnosti” i „Daj i ti nekome šansu“.

Udruga broji preko 300 aktivnih članova, a u projektima godišnje sudjeluje više tisuća studenata iz cijele Hrvatske. eSTUDENT djeluje na gotovo svim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu, privatnih fakulteta, stručnih fakulteta te privatnih sveučilišta, a proširili su se i na druge gradove RH.