tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABA JE OTVORILA NOVI CIKLUS NATJEČAJA ZA MOJ ZABA START
news Novost

ZABA JE OTVORILA NOVI CIKLUS NATJEČAJA ZA MOJ ZABA START

08.06.2017.

Još si na faksu, ali imaš odličnu ideju i želiš otvoriti svoje poduzeće? Imamo odličnu vijest za tebe! Četvrtu godinu zaredom Zagrebačka banka nastavlja s projektom Moj Zaba Start kroz koji nagrađuje inovativne i tržišno utemeljene ideje. Cilj samog projekta je pružiti potporu najboljima u različitim područjima, a zainteresirani će svoje ideje moći prijaviti na tri različita natječaja, a to su:

  • Poduzetništvo
  • Kultura i znanost
  • Društvo

Odlična vijest za tebe je da će banka kroz Moj Zaba Start dodijeliti gotovo milijun kuna potpora, ali i omogućiti ti edukacije kroz mentorsku podršku partnera i amabasadora te promociju onih najboljih!

Svi zainteresirani na natječaj se mogu prijaviti do 31. srpnja, a uvjete natječaja kao i samo prijavu možeš potražiti na linku ispod. Nakon završetka prijava, stručna komisija ocijenit će prijavljene radove i do 25. rujna objavit će finaliste natječaja. U svakoj kategoriji odabrat će tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000 i 80.000 kuna, a svaka kategorija ima i posebnu nagradu publike u iznosu od 30.000 kuna!

Super je to što ćeš moći prisustvovati tematskim radionicama diljem Hrvatske u Osijeku, Varaždinu, Zaboku, Rijeci, Puli i Splitu kako bi se pripremili za prezentaciju i pripremu za ovaj projekt!

Moj Zaba Start