tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE
news Novost

ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE

22.03.2019.

Na svečanoj dodjeli nagrada, koja je održana 20. ožujka u muzeju Mimara, udruga eSTUDENT dodijelila je nagrade Zlatni indeks. U skupini velikih poduzeća Zaba je za 2018. dobila priznanje u dvije kategorije, „Stručne prakse“ i „Ulaganja u studentske udruge i projekte“.

Podsjetimo, Zlatni indeks je projekt u organizaciji studentske udruge eSTUDENT kojim se prepoznaju poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata i omogućuju kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom. Povjerenstvo je sastavljeno od predstavnika aktivnih studentskih udruga i zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj, a dobitnici se biraju u pet kategorija (stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata, najbolji imidž).

Zaba je jedina dobitnica dva Zlatna indeksa u kategoriji velikih poduzeća, a prethodnih godina priznanja su stigla za: 

  • 2017. Zlatni indeks za Stručne prakse i Zlatni indeks za Ulaganja u studentske udruge i projekte
  • 2016. Zlatni indeks za Stručnu potporu i organiziranje projekata
  • 2015. Zlatni indeks za Stručne prakse i Zlatni indeks za Stručnu potporu i organiziranje projekata
  • 2014. Posebna nagrada povjerenstva Zlatnog indeksa
  • 2013. Zlatni indeks za Najbolji imidž

U ime Zabe nagradu su jučer u Mimari preuzele Tena Šimon i Elena Matjanovski, iz tima Upravljanje brandom poslodavca i pribavljanje.

Među ostalim dobitnicima u kategoriji Velika poduzeća su INA Industrija nafte d.d. (u kategoriji: Stipendije), Styria Grupa Hrvatska (u kategoriji Stručna potpora i organiziranje projekata), Rimac automobili (u kategoriji: Najbolji imidž) i PBZ (u kategoriji: Posebna nagrada povjerenstva).

U kategoriji Mala i srednja poduzeća dobitnici su Five – Pet minuta d.o.o (u kategoriji: Ulaganja u studentske udruge i projekte,), Ernst & Young i Ernst & Young savjetovanje d.o.o. (u kategorijama: Stručna potpora i organiziranje projekata i Najbolji imidž), CS Computer systems (u kategoriji: Stipendije), te Nanobit (Posebna nagrada povjerenstva).

ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE ZABA ŠESTI PUT OSVOJILA ZLATNE INDEKSE