tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“
news Novost

ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“

05.12.2017.

"Starter Mjesec karijera" ulazi u svoju završnu fazu, a reakcije na do sad održane radionice izrazito su pozitivne.

Između ostalih radionica, Sara Plavljanin i Elena Matjanovski, specijalistice za pribavljanje i pozicioniranje iz Zagrebačke banke, 29. studenog održale su radionicu “Priprema za selekcijski intervju”.

Prikazale su koja su najčešća pitanja na razgovoru za posao te kako se za njih najbolje pripremiti. Istaknule su važnost prvog dojma i neverbalne komunikacije. Sa studentom koji je prisustvovao radionici, izvele su simulaciju razgovora za posao u Zagrebačkoj banci i predočile kako teorija izgleda u praksi.

Istaknule su koliko je važno da kandidat zna prepoznati svoje vrline i mane kompatibilne s poslom za koji se prijavljuje, ali i važnost želje za napretkom. Naravno, niti na jedan razgovor ne možemo doći u potpunosti spremni, ali svakako uz pomoć smjernica možemo doći sigurniji te tako ostaviti bolji dojam.

Sve novosti vezane uz Starter prati na FB stranici, a kako je bilo na Zabinoj radionici pogledaj u galeriji.

Starter Facebook

ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“ ZABINA RADIONICA „PRIPREMA ZA SELEKCIJSKI INTERVJU“