tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA
news Novost

ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA

13.06.2017.

Nema ljepšeg osjećaja od onoga kada učiniš dobro djelo. Toga su bili svjesni i zaposlenici Zagrebačke banke koji su zajedničkim snagama ovog tjedna obojali oronule zidove i ograde, a obnovili su i staru boju na ljuljačkama, toboganima i klupama. Mjesto radnje bile su dvije lokacije dječjeg vrtića Trnoružica, odnosno Rusanova i Livadićeva ulica u Zagrebu.


Obnavljanje vrtića bilo je sastavnim dijelom edukacijskog programa za pripravnike i nove zaposlenike Zagrebačke banke, a ova tradicija traje već desetljećima. Četrdesetak djelatnika je, na veliku radost i oduševljenje mališana iz vrtića Trnoružica, obnovilo vrtić kako bi bio što ugodniji za igru najmlađima.


Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursom Zagrebačke banke, poručila je: "Pomaganje zajednici dio je naše korporativne kulture u Zabi i zato naše zaposlenike u svakoj prigodi nastojimo uključiti u neko dobrotvornu aktivnost. Nakon završetka ciklusa edukacija, odaberemo neku ustanovu kojoj možemo pomoći svojim radom. Kroz naše edukacije djelatnike upoznajemo s funkcioniranjem svih dijelova banke te bankarskog tržišta, no potičemo i svijest o pomaganju zajednici u kojoj naši zaposlenici rade i djeluju.


Ne propusti zaviriti u malu galeriju i provjeriti kako su Zabini zaposlenici obnovili vrtić!

ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA ZABINI ZAPOSLENICI SU OBNOVILI IGRALIŠTE DJEČJEG VRTIĆA TRNORUŽICA