tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZADNJI TJEDAN FOODBALLERKE NA STROSSMAYEROVU TRGU
news Novost

ZADNJI TJEDAN FOODBALLERKE NA STROSSMAYEROVU TRGU

10.07.2018.

Sjajni glazbeno-gastro-nogometni festival Foodballerka ušao je u zadnji tjedan. Iako zadnji, ne i manje zanimljiv, jer te očekuju tri sjajne glazbene poslastice.

U srijedu (11.7) će već od 16 sati pozornicu zauzeti zagrebački dečki iz grupe B and the Bops i u rockabilly ritmovima pozvati posjetitelje na ples. Otkrijte zašto su Britanci njihov album All tangled up! proglasili jednim od najboljih rockabilly izdanja u Europi.

Četvrtog dana ovog tjedna, (12.7), u goste dolaze legendarni Songkillersi, u čijem svijetu nema pravila. Od prošle su godine punoljetni, a vratit će nas u osamdesete uz funky, pop i rock.

Nedavno su proslavili svoj 35-i rođendan, no jednom ko' nijednom. Zato Psihomodo Pop na pozornici Foodballerke u subotu, 14.7. opet slavi. Nadamo se da će se u publici naći i Ramona, Frida, Dona ili Mila i da će se svi super provesti jer uz njihove, dobro poznate pjesme, plešu i pjevaju sve generacije.

Osim glazbe nastavlja se i nogometna polufinalna i finalna groznica, na jednom velikom i više manjih ekrana, a postavljeno je i više od 20 kućica s klopom i cugom.

Svi koncerti su besplatni!