tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZAPOČELO TREĆE IZDANJE ZABA BANKING ACADEMY!
news Novost

ZAPOČELO TREĆE IZDANJE ZABA BANKING ACADEMY!

08.04.2019.

Nakon dinamičnog i zanimljivog procesa prijava, evaluacija prijava i razgovora studenata sa svojim budućim mentorima i direktorima, odabrano je 16 polaznika treće generacije Zaba Banking Academy.

Ove su se godine studenti imali priliku prijaviti za stručnu praksu u čak šest odjela: Korporativna mreža i međunarodni klijenti, Likvidnosni rizici i kvaliteta podataka, Monitoring kreditnog portfelja, Planiranje i kontroling, Poslovna strategija i Projektno financiranje. 

Zaprimljen je rekordan broj prijava - ukupno 722 prijave, od čega 380 individualnih prijava. Šesnaest najboljih studenata dobilo je priliku da kroz stručnu praksu na stvarnim slučajevima iz svojih odjela nauče kako funkcionira velika kompanija poput Zagrebačke banke i steknu nova iskustva i vještine.

Kako bi se međusobno što bolje upoznali i saznali što ih sve očekuje u sljedećih pola godine u Zagrebačkoj banci, svi polaznici okupili su se zajedničkom druženju. Bio je to službeni početak ovogodišnjeg izdanja Zaba Banking Academy i odlična prilika da se uživo i preko Skypea studenti međusobno upoznaju.

Nakon neformalnog druženja i međusobnog predstavljanja, studenti su saznali što mogu očekivati od šestomjesečne prakse u Zabi, kako postupiti u nepoželjnim situacijama te što je ključno za izgradnju uspješne karijere.

Pred njima su sada zanimljive i korisne edukacije koje obuhvaćaju financijsku analizu, prodajne vještine i edukaciju pod nazivom Ulaganje u budućnost koje će im pomoći u svakodnevnom radu i izgradnji karijere.  

Čestitamo!

Odličnu atmosferu pogledaj u fotogaleriji.

ZAPOČELO TREĆE IZDANJE ZABA BANKING ACADEMY! ZAPOČELO TREĆE IZDANJE ZABA BANKING ACADEMY! ZAPOČELO TREĆE IZDANJE ZABA BANKING ACADEMY! ZAPOČELO TREĆE IZDANJE ZABA BANKING ACADEMY!