tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZASVIJETLI ZA DRUGE - HUMANITARNA UTRKA
news Novost

ZASVIJETLI ZA DRUGE - HUMANITARNA UTRKA

08.05.2019.

Od 13. do 18. svibnja u Rijeci se održava 10. izdanje Student Day Festivala na kojem će se, uz kulturne i znanstvene aktivnosti, naći i one sportskog i humanitarnog karaktera koje zajedno znače jedno - humanitarnu utrku ZASVIJETLI ZA DRUGE!

Utrka će se održati 16. svibnja na Kampusu u Rijeci, a ruta iznosi svega 3 km. Okupljanje natjecatelja predviđeno je u 19:30h nakon čega će se (u 20:30h) imati priliku zagrijati za utrku uz malo zumbe.  Sama utrka počinje u 21:00h, a pobjednik će biti proglašen u 22:00h.

Sav prihod od prodanih svjetlećih narukvica bit će namijenjen projektu KosaRi koji se bavi  prikupljanjem kose i izradom perika za djecu oboljelu od autoimunih i onkoloških bolesti.

Trasa staze: Vojno igralište – Ulica Slavka Krautzeka – šetnica između Akademije primijenjenih umjetnosti i StepRi – sporedna cesta pored Studentskih domova i povratak po šetnici – Sveučilišna avenija – krug oko Filozofskog fakulteta – Sveučilišna avenija – Ulica Slavka Krautzeka – Vojno igralište.

Prijavi se i ti na utrku i ZASVIJETLI ZA DRUGE!

Prijavi se