tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZATVORI SVOJ KRUG USPJEHA S ELEKTROBOJEM
news Novost

ZATVORI SVOJ KRUG USPJEHA S ELEKTROBOJEM

14.01.2019.

Elektroboj, natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike započinje svečanim otvorenjem 17. siječnja 2019. u 15 sati u dvorani A211 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva .

Na otvorenju će prisustvovat predstavnici poduzeća i partneri projekta Elektroboj koji su ujedno i dobar primjer primjenjivanja znanja u renomiranim hrvatskim tvrtkama:

GlobalLogic, HELB, Greyp Bikes, Rimac Automobili, Xylon, LEDelektronika, INETEC i ERICSSON.

Cilj Elektroboja je potaknuti kreativnost i ohrabriti studente u realizaciji vlastitih ideja, istodobno ih suočavajući sa svim izazovima koje vođenje jednog ozbiljnog projekta nosi sa sobom. Predavanja i radionice, koje će se održavati u sklopu natjecanja Elektroboj, olakšat će studentima izradu konačnog rješenja i naučiti svezainteresirane nešto o svakom području elektrotehnike.

Također, ovo natjecanje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada (1. mjesto – 10 000 kn, 2. mjesto – 7000 kn i 3. mjesto – 5000 kn te 1000 kn za najbolju prezentaciju).

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje individualno ili kao tim do 23. siječnja 2019., a sam projekt izrađuje se unutar dviju zadanih tema osmišljenih u suradnji s partnerima natjecanja. Sve o ovogodišnjim temama, ekologiji i turizmu, saznaj na otvorenju, a više informacija o natjecanju potraži niže na linku.

Elektroboj Facebook