tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZAVRŠEN 15. CASE STUDY COMPETITION
news Novost

ZAVRŠEN 15. CASE STUDY COMPETITION

03.06.2019.

U ponedjeljak, 27. svibnja, održana je svečana završnica petnaestog Case Study Competitiona u Kaptol Boutique Cinema. Za atmosferu i dodjelu nagrada pobrinula se Nina Slišković Goleš, a publici se obratio i predsjednik udruge eSTUDENT, Robi Špoljarić, koji se zahvalio svim poduzećima, natjecateljima, ali i organizacijskom timu CSC-a.

Natjecatelji su dva mjeseca marljivo radili na svojim slučajevima, a svako poduzeće odabralo je tri najbolja tima koji su osvojili 3000 kn za treće mjesto, 5000 kn za drugo mjesto te 10000 kn za prvo mjesto. Uz predivne komentare i riječi pohvale, svaki pobjednički tim je dolazio na pozornicu po svoju nagradu i poklon vrećicu te su fotografijom obilježili taj trenutak. U pauzi goste su zabavljali Kristian Polić i Ante Batarelo, članovi eSTUDENTovog eDura, a završnicu su zaokružile Romana Franjković i Karla Žeželić, članice CSC tima, koje su još jednom čestitale svim pobjedničkim timovima i zahvalile se poduzećima te ih pozvale na zajedničko fotografiranje i druženje koje se nastavilo u Kaptol Boutique Cinema & Baru.