tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ADVENT U KLOVIĆEVIM DVORIMA – MJESTO ZA NAJLJEPŠU ADVENTSKU FOTOGRAFIJU
benefit Pogodnost

ADVENT U KLOVIĆEVIM DVORIMA – MJESTO ZA NAJLJEPŠU ADVENTSKU FOTOGRAFIJU

11.12.2017.

Advent u Klovićevim dvorima, u prekrasnom okruženju Gornjeg grada i na jednoj od najljepših gradskih pozornica ove sezone nudi zabavan i raskošan Advent s bogatim kulturnim i zabavnim programom. Advent koji je osvojio srca posjetitelja kao mjesto na kojem nastaje najljepša adventska fotografija, u okviru iz kojeg pada umjetni snijeg s pogledom na Zagrebačku katedralu, ove sezone ruši rekorde. 25 besplatnih koncerata, izvrsna gastro ponuda te dvije izložbe poznatih hrvatskih umjetnika u Galeriji Klovićevi dvori samo su dio programa omiljene blagdanske gornjogradske manifestacije.

Tražimo najljepšu blagdansku fotku ovog Adventa!  

Najljepši pogled na Zagreb zasigurno je na platou Gradec! Stoga, posjetite manifestaciju Advent u Klovićevim dvorima, stvorite najljepšu uspomenu fotografijom na platou Gradec u našem okviru za najljepši pogled.

Pomozite nam u pronalasku najljepše blagdanske fotke ekipe kroz svega 2 koraka!

Jer možda baš Vi budete jedan od 5 sretnih dobitnika koji će osvojiti 1000kn na go!card Mastercard kartici ili jedan od 25 vrijednih poklon paketa Zabe.

Svakog tjedna nagrađujemo jednu fotografiju. Stoga, požurite i uključite se već danas, stvorite najljepše uspomene ovog adventa!