tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
APPLE UREĐAJI UZ 50 % POPUSTA
benefit Pogodnost

APPLE UREĐAJI UZ 50 % POPUSTA

04.09.2017.

Razmišljaš o kupnji novog Apple uređaja? 7. rujna tvoj je datum!

 

Posjeti novouređenu trgovinu iStyle u trgovačkom centru Arena od 11 sati pa sve do kraja dana i nabavite novi MacBook Air, iPhone, slušalice Beats i ostale proizvode Apple uz izvrsne popuste do 50 %. 

 

Darovi za tebe!

 

Prvih 50 kupaca očekuje i Shoosterov poklon-bon, a 1 od 100 prijavljenih dobiva ukupan iznos svojeg računa natrag. Tu je i Zabin dar za prvih 150 kupaca koji plate Zabinim karticama u novoj trgovini iStyle. Ponuda Appleovih proizvoda uz izvrsne popuste do 50 % dostupna je posjetiteljima trgovine iStyle u trgovačkom centru Arena, ali i kupcima web shopa nakon 15 satiKoličine proizvoda Apple ograničene su, a popuste i sve ostale prilike za dobitak moguće je ostvariti uz plaćanje Zabinim Mastercard, Maestro ili Visa karticama jednokratno.

 

Već danas posjetite www.iStyle.hr i 7. rujna postanite vlasnik novog uređaja Apple!

 

Još nemaš Mastercard karticu?

Svrati u obližnju poslovnicu Zagrebačka banke i ugovori svoj Paket za mlade koji ti je do 25 godine dostupan za 0 kuna! Uz Paket za mlade, Mastercard Student kartica je za tebe kao studenta besplatna. Stoga, ne propusti ugovoriti svoju Mastercard Student karticu i uz nju ostvaruj brojne popuste i pogodnosti.