tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOBITNICI ULTRA NATJEČAJA SU...
benefit Pogodnost

DOBITNICI ULTRA NATJEČAJA SU...

14.07.2016.

Hvala svim prijavljenima, sve prijave su bile fantastične! Ipak morali smo se odlučiti za 5 najboljih, a oni su:

  1. DOROTEA GUNČIĆ

"Na Ultru bih povela svoje dvije najbolje frendice, Doru i Valentinu. Maturantice smo i ovo nam je zadnje zajedničko ljeto prije nego svaka 'otplovi' na svoju stranu svijeta u nadi da napokon završimo zadnje godine našeg školovanja! Već dugo želimo ići na Ultru , ali dosad nismo imale prilike. Uvijek smo spremne na dobru zabavu, neku novu avanturu i najluđu atmosferu te upoznavanje novih ljudi! Zapravo , uz sve gore navedeno, postoji jedan jedini PRAVCATI razlog zašto želimo na Ultru. To bi bilo ovo - e pa tokom našeg 'odrastanja' shvatile smo da živimo previše monoton život s minimalnim uzbuđenjima za jednog prosječnog tinejdžera (kao npr. odlazak u kino ili u klub jednom u 3 mjeseca postal nam je vrhunac ) , e pa tad smo shvatile da je vrijeme da uzmemo stvar u svoje ruke. Želimo na Ultru zato da za nekih 60tak godina budemo one 'cool bake ' koje će svojim klincima pričat one priče koje počinju sa 'e kad smo mi bile mlade... kak smo i mi bile divlje, vidjele svijeta' i otputovale bez staraca do Splita ( i nismo se izgubile )' , a završavaju sa ' druga su to vremena bila, a i mi smo bile lude'. Pomozite nam u akciji 'Postani kul baka' i pružite nam šansu da se provedemo za vijeke vjekova! Nećete zažaliti."

  1. KARLO KARNINČIĆ

"Želim povesti svoju djevojku (Anamariju) te svog najboljeg prijatelja (Duju). Njih želim povesti sa sobom iz više razloga, ali je glavni taj što najljepše trenutke uvijek želimo podijeliti s najdražima. Osim tog očitog razloga volio bih navesti i neke malo osobnije, Anamariju, osim zbog toga što mi je djevojka, želim povesti sa sobom zbog toga što ona do sada nije bila na Ultri niti je osjetila takvo nešto. Inače je iz Zadra pa priliku za odlazak na Ultru još nije imala, a od ove godine studira u Splitu pa udaljenost više nije problem, ali skromni studentski budžet jest i stoga se trudim na sve načine to joj omogučiti. Duju želim povesti sa sobom zbog toga što smo nas dvojica već tradicionalni posljetitelji Ultra Europe festivala te bi htjeli tu tradiciju i nastaviti. Svaku Ultru smo bili u prvom redu, među najrasplesanijima te nam je najveća želja biti tu i ove godine. Namjeravao sam zaraditi za karte, no prvi posao preko student servisa sam pronašao tek krajem lipnja i plaću vjerojatno neću dobiti do početka Ultra Europe festivala... Što možete provjeriti na mom računu u vašoj banci :)"

  1. NENA VASILIĆ

"Na Ultra Europe želim povesti svoje dvije nabolje prijateljice Tessu i Ivanu. Prvi razlog je zbog odlične glazbe, drugi je što volimo dobru zabavu i treće je to što smo mi iz Slavonije pa bi nam to bio i neki način da odemo na more. A i naša velika želja je otići na Ultra Europe dobro se zabaviti i da imamo najbolje praznike koje bi dugo pamtile. Mi smo i same planirale otići na taj događaj, ali kako još ne zarađujemo same ne bih imale dovoljno novaca i za karte i za džeparac pa je možda ovo jedan od načina kako da dobijemo karte pa nam džeparac ne bih bio problem. Možda ima veće šanse da nas vodite na svjetionik ili da dobijem studenski kredit s kojim bi kupila zemlju na mjesecu ili možda da mi dočekamo otvaranje vremenskog trezora nego ove karte za Ultra Europe festival. Ali eto vjerujemo da imamo makar malo sreće da budemo među tih 150 000 partijanera i da se dobro zabavimo. Eto meni će uskoro rođendan pa bi bila sretna da ga proslavim malo ranije i to baš tamo, a i mojim prijateljicama bi ovo bilo veliko iznenađenje za koje one ništa ne znaju. Reći ću im za sve ovo ako nekim slučajem dobijem karte, ako ne, nema veze vrijedilo je pokušati. Vi se nemoj brinuti ako nas ne odaberete mi budemo otišle u petak u kino i iskoristile onu besplatnu kartu koju imamo. (zahvaljujući najboljoj bezkontaktnoj kartici!!! ) Lijep pozdrav!"

  1. MATEJ SAMARDŽIĆ

"Na Ultra Europe 2016 sa sobom vodim -brata jer:
Kralj je to kakvog nema na planetu
Partijati voli ko da je jedini na svijetu.
Kad je Ultra Europe u pitanju s njim nema šale
Šanse da ne odemo su uvijek male.
-dragi moji,i moju majku jer:
Majka je kao svijet što se stalno okreće
I ona nas nikad ostaviti neće!
Znam ja da ona voli taj Ultra đir
ko bi rek'o,davno joj je bio pir!
Volio bih baš jednu kartu za našu cool majku
Više nego cijelu Vašu banku!
Zamislite taj beat,sound and people all around!!!
Iznenađenje će biti tim veće
Jer joj nitko za taj plan reći neće!
Nek joj bude to poklon za njen rođendan
Ipak je i meni podarila život na isti dan!!!"

  1. ANTEA RAGUŽ

"Vodim Rotim Anu
jer bez nje zabave nema po danu.
Vodim i Miletić Dinu,
kako bi se sa mnom popela na binu.
Nosim svoju maestro karticu,
da ne moram za novce tražit mamicu.
Karte za ultru osvojit ću
i novce uštedit ću
te na novu štednju stavit ću.
Studensku lepezu imale smo,
a sad paket za mlade otvorile smo.
Tko kaže da sa Zabom ne mogu sve
pa čak i na Ultru povest prijateljice dve."