tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DUBRAVICA I ZABA TE NAGRAĐUJU
benefit Pogodnost

DUBRAVICA I ZABA TE NAGRAĐUJU

08.03.2019.

Jesi li probao delicije iz Dubravice? Ako nisi, učini to što prije i zasladi si život ukusnim pecivom u slanoj ili slatkoj varijanti ili palačinkama s čokoladom, orasima ili sa sirom. A možeš pojesti i finu pizzu ili burek i usput popiti jogurt ili sok, kupiti topli kruh... i sve to platiti karticom Zabe.

A dobra je vijest i da vam svaka kupnja od 1. do 31. ožujka plaćena Mastercard ili Maestro karticom u bilo kojoj poslovnici Pekare Dubravica omogućuje sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj je moguće osvojiti do 10.000 kuna.

Za kupnju navedenim karticama dobiva se  jedan nagradni kupon, nakon čijeg se popunjavanja i ubacivanja u kutiju na prodajnom mjestu ulazi u krug izvlačenja dobitnika koji se održava 8. travnja.

Prva tri dobitnika osvojit će po 10.000 kuna, sljedećih deset po 5000 kuna te još dvadeset po 1000 kuna na potrošačkoj kartici. Popis dobitnika bit će objavljen 9. travnja.

Uživaj u ukusnim zalogajima, plaćaj Zabinim karticama i sudjeluj u nagradnoj igri!