tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
HUAWEI MATE 9 OSVOJIO JE...
benefit Pogodnost

HUAWEI MATE 9 OSVOJIO JE...

10.10.2017.

Huawei Mate 9 je najnapredniji Huawei pametni telefon i namijenjen je najzahtjevnijim korisnicima, a njegove snažne performanse i napredne značajke omogućavaju revolucionarno iskustvo pametnog telefona. Nevjerojatna Leica kamera, sastoji se od dvije zasebne kamere od 12 i 20 megapiksela s kojima ćeš oživiti svoje društvene mreže ili postati službeni fotograf svih svojih prijatelja. :)

Kao što već vjerojatno znaš, imao si priliku osvojiti Huawei Mate 9 prijavom na nagradni natječaj 'Tko kaže da ne mogu osvojiti Huawei Mate 9'. Zaprimili smo velik broj prijava s maštovitim odgovorima na kreativni zadatak i ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju! 

Pitaš se tko su dobitnici nagrada?

Glavna nagrada ide u ruke Tihomira Bendelje, kojemu će odlična kamera najnaprednijeg Huawei pametnog telefona poslužiti za uljepšavanje Instagrama s kvalitetnim i životopisnim fotkama s Tajlanda!

"Prvo ću osposobiti mobitel, nazvati svoju curu i reći joj da sam ga osvojio jer mi ne vjeruje da ga mogu osvojiti. Nakon toga ćemo ga ponijeti sa sobom na dugo očekivani godišnji odmor na Tajland, okinuti hrpu predivnih slika i hvaliti se njima na Instagramu.", kaže Tihomir.

Selfie stick i poklon paket idu u ruke Tomislava Martineka, Antonia Orešića, Heleni Drvenkar i Natalije Babin.

Čestitamo dobitnicima na osvojenim nagradama, a sve ostale pozivamo da se prijave na naše ostale nagradne natječaje koje redovito objavljujemo na TkoKaže!