tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
I STUDENTI MOGU IMATI SVOJU KARTICU S ODGODOM PLAĆANJA
benefit Pogodnost

I STUDENTI MOGU IMATI SVOJU KARTICU S ODGODOM PLAĆANJA

23.04.2018.

Iako kao student moraš biti financijski guru i pomno rasporediti svoj premali džeparac na stanovanje, prehranu, literaturu, skripte, kave i izlaske, ponekad ćeš si od studentskog rada ili stipendije moći priuštiti i koje putovanje ili investiciju u novo računalo i sl.

No, pored kartice računa s kojom je moguće plaćati samo do iznosa koji je trenutno raspoloživ na računu, ponekad će ti trebati i kartica koja će omogućiti odgodu ili rezervaciju hotela koji često ne primaju kartice računa, već samo kreditne ili kartice s odgodom plaćanja.

Stoga je praktično rješenje ugovoriti Mastercard Student karticu s odgodom plaćanja u samo jednom odlasku u poslovnicu, uz potvrdu o studentskom statusu i bez provjere kreditne sposobnosti.

S njom ćeš moći rezervirati hotel, kupovati na internetu, plaćati na prodajnim mjestima s odgodom i priuštiti si novu garderobu, skuplju literaturu ili nove slušalice na više rata bez kamata i naknada.

Više informacija pronađi na linku:

Mastercard Student kartica