tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ISKORISTI VELIKE POPUSTE KOJE SU TI OSIGURALI ZABA I GLORIA
benefit Pogodnost

ISKORISTI VELIKE POPUSTE KOJE SU TI OSIGURALI ZABA I GLORIA

18.05.2017.

Proljeće je u punom jeku, moda se promijenila od prošle godine, a ti sanjaš o onoj košulji, torbi i cipelama koje ti stoje bolje nego modelu na reklami? Imamo super vijest za tebe! Zagrebačka banka i Gloria ti donose do 40% popusta uz kupone koje danas, 18. svibnja, možeš dobiti uz kupnju magazina Gloria. Čak 64 kupona čeka samo tebe, a uz kupone i Zabine Mastercard kartice u subotu 20. svibnja možeš ostvariti čak 40% popusta na prodajnim mjestima partnera. Pravi Shopping day, zar ne?

Ne brini, ovi kuponi ne vrijede samo jedan dan i ne moraš se žuriti, jer ih možeš iskoristiti na prodajnim mjestima ispisanim na poleđini kupona između 18. do 24. svibnja i tada popusti iznose do 30%.

Nemaš Mastercard karticu?

Ugovori svoj Paket za mlade Zagrebačke banke koji do svoje 25 godine plaćaš 0 kn, a donosi ti brojne pogodnosti kao što je besplatna Matercard Student kartica s kojom odmah možeš početi koristiti limit do 2.000 kuna za potrošnju po kartici te posebnim limitom od 1.000 kn za plaćanje na rate bez kamata i naknada! Zato svrati u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke i ugovori svoj Paket za mlade i Mastercard Student karticu!