tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO DO ULAZNICA ZA MTV SUMMERBLAST UZ 10 % POPUSTA?
benefit Pogodnost

KAKO DO ULAZNICA ZA MTV SUMMERBLAST UZ 10 % POPUSTA?

17.08.2017.

Ovog ljeta MTV dolazi u Poreč, stoga 25. i 26. kolovoza rezerviraj za drugo izdanje MTV SummerBlast festivala. MTV SummerBlast je glazbeni festival koji povezuje glazbu, sunce i more, a posjetiteljima nudi nezaboravan provod uz najpoznatija svjetska imena dance i pop glazbene scene kao što su Will Smith, Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Jonas Blue i mnogi drugi. Znamo da i ti želiš uživati na MTV SummerBlastu i zato ti donosimo dobre vijesti!

Mastercard kao službeni partner bezgotovinskog sustava i preferiranog načina plaćanja na festivalu MTV SummerBlast korisnicima Mastercard i Maestro kartica omogućava različite pogodnosti:

  • festivalske ulaznice kupite Mastercard i Maestro karticama na PEC prodajnim mjestima u Hrvatskoj uz 10 % popusta
  • festivalsku narukvicu možeš napuniti bez naknade kako bi praktičnije plaćali na festivalu. Osim festivalskom narukvicom, na festivalu je moguće platiti Mastercard i Maestro karticama.

Prati Otvoreni radio gdje sretni slušatelji imaju priliku osvojiti karte svaki dan ili zaigrati 24. kolovoza nagradnu igru za veliku nagradu. Pitaš se koja je velika nagrada? Smještaj za dvoje u hotelu s četiri zvjezdice u Poreču i odlazak na festival.

Kako do Mastercard i Maestro kartica?

Zaba ima odličan Paket za mlade koji ti donosi brojne, raznovrsne pogodnosti, a cijena paketa je 0kn do tvoje 25 godine! Ako želiš, možeš zatražiti i Mastercard Student karticu koja ti je u potpunosti besplatna uz Paket za mlade! Odlično, zar ne? Zato navrati do najbliže Zabine poslovnice i ugovori svoj Paket za mlade i Mastercard Student karticu! :)