tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LETI S VISOM I ZAUZMI SE ZA SVOJA PRAVA
benefit Pogodnost

LETI S VISOM I ZAUZMI SE ZA SVOJA PRAVA

21.06.2017.

Pitaš se zašto je baš Visa tvoj idealni suputnik? Stvar je vrlo jednostavna! U slučaju problema s tvojim letom, Visa ti olakšava potraživanje odštete na koju imaš pravo, a sve zahvaljujući partnerstvu s tvrkom AirRefund. AirRefund je tvrtka koja je specijalizirana za pomaganje putnicima u potraživanju odšteta od zrakoplovnih tvrtki. Stoga, ako si platio let Visom, AirRefund ti nudi popuste na svoje uobičajene cijene. Uz AirRefund više nećeš brinuti o otkazivanju ili odgodi leta, niti ako ti se uskrati ukrcaj, jer postoji mogućnost da imaš pravo na odštetu u iznosu do 600€.

Kako štediš s Visom?

Uz Visu imaš pravo ostvariti popust na uobičajene cijene tvrtke AirRefund:

  • kartica Visa Gold - ako si let platio Visa Gold karticom - plaćaš 20 % od odštete koju dobiješ
  • sve ostale Visa kartice Zagrebačke banke - ako ste platiš svoj let  Visa karticom plaćaš 25 % od odštete koju dobiješ

Kako do odštete?

  • obavijesti AirRefund
  • ispuni kratak i jednostavan online obrazac i pošalji dokumente
  • AirRefund pregovara sa zrakoplovnim poduzećem umjesto tebe
  • isplaćuje ti se odšteta

Dobro je znati da u slučaju da ti se ne dodijeli odšteta, ne moraš platiti ništa. Zato pretvori loše iskustvo u dobro uz Visa kartice Zagrebačke banke i AirRefund.

Nemaš Visa karticu?

U Paketu za mlade Zagrebačke banke imaš i Visa karticu, a cijena Paketa za mlade je 0 kuna do tvoje 25. godine. Zato ne propusti priliku i navrati u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke i ugovori svoj Paket za mlade!