tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MASTERCARD I MAESTRO TI DONOSE 10% POPUSTA NA ULAZNICE ZA DUBROVAČKE LJETNE IGRE
benefit Pogodnost

MASTERCARD I MAESTRO TI DONOSE 10% POPUSTA NA ULAZNICE ZA DUBROVAČKE LJETNE IGRE

29.05.2017.

Već gotovo sedam desetljeća u Dubrovniku se održava najznačajnija kulturna manifestacija, Dubrovačke ljetne igre koja Dubrovnik na 47 dana pretvara u svjetsku pozornicu kulture i umjetnosti. Jednako tako i na 68. izdanju ovog velikog festivala koji će se održati od 10. srpnja do 25. kolovoza možeš uživati u brojnim dramskim, glazbenim i plesnim programima koje će za tebe izvoditi brojni umjetnici iz cijelog svijeta na čak 20-ak ambijentalnih lokacija diljem Dubrovnika.

Ulaznice možeš kupiti online preko sustava ulaznice.hr ili u prodajnim uredima u Dubrovniku, a ako plaćaš Mastercard i Maestro karticama ostvaruješ 10% popusta sve do kraja festivala. Misliš da je to sve? Nije, jer uz kupnju u iznosu od preko 500 kuna ostvaruješ pravo na voucher za čak 30% popusta na službene suvenire festivala.

Na festivalu ćeš moći prisustvovati i koncertu britanske pjevačice Zare McFarlane i to 24. kolovoza, a zahvaljujući Mastercardu kao pokrovitelju tog koncerta moći ćeš uživati u nagrađivanoj glazbi profinjene kombinacije jazza i soula!

Nemaš ni Maestro?

Navrati do najbliže poslovnice Zagrebačke banke i ugovori svoj Paket za mlade i to po cijeni od 0 kuna do tvoje 25. godine, a uz Paket za mlade možeš besplatno ugovoriti i Mastercard Student karticu uz koju ostvaruješ brojne pogodnosti!