tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NA LADIES OF NEW BUSINESS KONFERENCIJU IDU…
benefit Pogodnost

NA LADIES OF NEW BUSINESS KONFERENCIJU IDU…

02.03.2017.

Hvala svima na odličnim prijavama, a dvije kotizacije za konferenciju idu u ruke Nevene Grubelić i Dajane Dusper. Koje su to žene inspirirale Nevenu i Dajanu pročitajte u nastavku:

Nevena Grubelić

Vjerujem da u svijetu ima dosta inspirativnih ženskih osoba, a u Hrvatskoj je to sigurno gđa. Kristina Ercegović. Izgradila je i prodala već dvije svoje tvrtke, a s trećom je poslovanje proširila po cijeloj regiji. Piše knjige, mentorira, drži treninge i radionice.

Na web stranici: http://www.kristinaercegovic.com/biografija--biography.html ima puno više informacija, ali ono što tamo ne piše je da je majka te da je razvedena. Rijetke su osobe poput nje koje mogu razumjeti koliko je zahtjevno u takvoj situaciji dobro odgojiti dijete, a u isto vrijeme voditi uspješan biznis. Ova žena je za mene heroj.

Dajana Dusper

Ja bih za svoju mentoricu odabrala dr.sc. Elviru Mlivić Budeš poznatu predavačicu s područja marketinga na Poslovnom Učilištu Filaks ( gdje sam specijalizirala Internet Marketing ) i Algebri jer je osim stručnosti uvijek otvorena za razgovor sa studentima, dijeli svoja poslovna iskustva, savjete i šire pojašnjenje uz vedri pogled i zanimljiva predavanja. http://www.raza.hr/Voditelji/mr.sc.-Elvira-Mlivic-Budes

Pratite i dalje naše nagradne natječaje, a mi ćemo vas kao i do sada nagrađivati bogatim nagradama!