tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NAGRADNA IGRA CHAMPIONS REWARDS
benefit Pogodnost

NAGRADNA IGRA CHAMPIONS REWARDS

03.03.2017.

Znamo da ćeš sigurno i ove godine s društvom vjerno pratiti nogomet. Za odličnu atmosferu nužna je prava mala zaliha grickalica i pića po koju ćeš vjerojatno skočiti do trgovine. Odlično je što sa svakim plaćanjem iznad 50 kuna svojom Zaba Mastercard karticom možeš sudjelovati u nagradnoj igri Champions Rewards.

Što trebaš znati o Champions Rewards nagradnoj igri?

Nagradna igra traje od 24. veljače do 30. ožujka 2017., a sudjelovati možeš sa svojom Zaba Mastercard karticom i to sa svakim plaćanjem iznad 50 kuna u zemlji, inozemstvu ili na Internetu bez obzira plaćaš li jednokratno ili na rate , a kao student možeš sudjelovati i s Zabinom Mastercard Student karticom. Nagrade su zaista odlične, a izdvojit ćemo samo neke kao što su put u Abu Dhabi za dvije osobe, Sony Xperia Xcompact smartphone i PlayStation 4 Pro. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri Champions Rewards i ostalim nagradama možeš pogledati ovdje.

Sve što trebaš napraviti je:

  • prijaviti se SMS-om na broj 60060 ili putem Interneta na nagradne.hr
  • unutar SMS-a potrebno je napisati: Zaba,ime i prezime,datum rođenja(dd.mm.gggg.),mjesto stanovanja (npr. Zaba,Ivan Horvat,11.11.1980.,Zagreb)

Dovoljno je prijaviti se samo jednom jer je svaka sljedeća transakcija nova prilika za dobitak. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV je uključen).

Sretno! :)