tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OSTVARI VRIJEDNE POPUSTE NA KOLEKCIJU DI CAPRIO BY VARTEKS
benefit Pogodnost

OSTVARI VRIJEDNE POPUSTE NA KOLEKCIJU DI CAPRIO BY VARTEKS

30.05.2017.

Maturalne večeri i promocije na fakultetu su u tijeku, a Zagrebačka banka ti donosi do 40 % popusta na kolekciju Di Caprio by Varteks! Odlično, zar ne?

Kreni u modni šoping uz Mastercard i Maestro kartice jer od 5. do 15. lipnja na prodajnim mjestima Varteksa i u trgovinama Di Caprio čeka te nova ljetna kolekcija Di Caprio by Varteks uz čak do 40 % popusta i 30 % na bazne artikle! Zato posjeti svoje omiljeno prodajno mjesto Varteksa ili trgovinu Di Caprio i uživaj u ugodnoj i povoljnoj kupnji! Dodatne informacije možeš pronaći na linku ispod!

Još nemaš ni Maestro karticu?

Ne brini, jer za tebe je Zaba ima odličan Paket za mlade koji ti donosi brojne pogodnosti, a cijena paketa je 0kn do tvoje 25 godine! Ako želiš možeš zatražiti i Mastercard Student karticu koja ti je u potpunosti besplatna uz Paket za mlade! Odlično, zar ne? Zato navrati do najbliže Zabine poslovnice i ugovori svoj Paket za mlade i Mastercard Student karticu!

Di Caprio by Varteks